Karta e Debitit Visa

Rreth Kartes VISA – ICB ofron karten e debitit VISA e cila lidhet direkt me llogarinë tuaj, duke ju ofruar akses të plotë tuaja kurdo dhe kudo që ndodheni. 

Me karten VISA te ICB ju mund të tërhiqni para cash nga ATM 24 orë në ditë, 7 ditë në javë si dhe të paguani në çdo pikë shitje apo faqe interneti ku shihni logot Visa  si brenda ashtu dhe jashtë vendit. Nuk është e nevojshme që ju të tërhiqni para për blerjet apo shpenzimet tuaja kur mund të paguani direkt me kartë  në çdo dyqan, agjensi, supermarket, bar restorant, karburant, hotel, etj. të pajisur me POS. Karta e debitit VISA jep githashtu mundesine per te bere blerje në Internet.

Ju mund të kontrolloni gjendjen e llogarisë si dhe të verifikoni çdo transaksion të kryer nëpërmjet pasqyrës së gjendjes së llogarisë (statement), duke pasur një kontroll të plotë të shpenzimeve tuaja.

Avantazhet e  kartes VISA:

- Praktike, e shpejtë, e lehtë në përdorim
- Paratë tuaja janë të sigurta dhe përdorimi komod
- Mundësi aksesimi në llogarinë tuaj 24 orë në ditë 7 ditë në javë
- Komision 0% për tërheqje cash nga ATM të ICB-se
- Komision 0 % për blerjet ne POS, brenda dhe jashtë vendit 
- Mundësi tërheqjeje në ALL ose EUR në çdo ATM të  bankave te tjera
- PIN-i i ndryshueshëm sipas dëshirës
- Kontrolloni të ardhurat dhe shpenzimet tuaja dhe verifikoni çdo transaksion të kryer nëpërmjet pasqyrës   së gjendjes së llogarisë

Newsletter